1272_311272_31
1272_31
På Kroppshälsan kan du få en stund för dig själv att slappna av och få känna lugn och ro i en rofylld miljö. Jag heter Annelie de Flon och är certifierad Massageterapeut sedan 25år tillbaka. Jag arbetar med kroppsbehandlingar som ger det du behöver - ibland vet man inte själv vad som passar bäst. Det hjälper jag dig med. Behandlingens resultat är min drivkraft, att se förändringar i ditt onda - att ge dig energi och avslappning.

Efter att ha byggt upp och drivit spa avdelningen på Wisby Hotell i mitt företag Kroppshälsan i 13 år valde jag att gå vidare som Terapeut, Lic Kostrådgivare, Lic Personlig tränare och Lic Medicinsk tränare.

Helhet: Pusselbiten " Helhet " det är där magi skapas. Med glädje erbjuder jag dig
möjligheten att få stärka dig med mig som Personlig tränare.

NYHET: PT KORT : ETT HELHETSPAKET INNEHÅLLANDE:
Samtal och ditt Mål med din träning ...

Scanning - Funktionsanalys -Tester -Eget skräddarsytt träningsprogram - Träning - Behandling . Din bästa investering i dig själv. Ett härligt Presentförslag eller uppstartspaket till dig själv. För bokning PT tid mail kontakt Annelie@Kroppshalsangotland.se . Att hitta sin inre motivation , ett koncept passar inte alla , flexibiliteten i träningen är viktig.Bokningar sker via bokningssystemet Bokadirekt. För köp av Presentkort mail kontakt Annelie@Kroppshalsangotland.se

Var uppmärksam på att ditt presentkort gäller ett år från inköps datum och bokas
i god tid. Tack.

Att Investera i din Hälsa gör dig Hållbar.


Varmt välkommen till mig på S:t Hansplan vid FLOW i Visby.
Annelie de Flon